Haber

Yahyalı Belediyesi İmar A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yahyalı Belediyesi İmar A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi ile personel maaşlarına yüzde 46 zam yapıldı.

Yahyalı Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen sözleşme imza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal ve belediye yetkilileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan görüşmeler sonucunda toplu iş sözleşmesi imzaladık. Bu ilçenin bekası için çalışan meslektaşlarımızdan Allah razı olsun. Maaşlarına yüzde 46 zam yaptık. Ekonomik durumu da göz önünde bulundurarak. ülkemiz şartlarında güzel bir sonuca ulaştık. Meslektaşlarıma hayırlı işler diliyorum. Rabbim iş kazası geçirmeden hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise yaptığı konuşmada; “Yahyalı Belediyesi ile bir süredir devam eden görüşmelerimiz bugün imzalandı. Ailelerin yüzü güldü. Hepimize hayırlı olsun” dedi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu