Ekonomi

ZTO Express 4. çeyreği ve yıllık mali sonuçlarını açıklayacak

SHANGHAI – ZTO Express (Cayman) Inc., Çin’in önde gelen ekspres teslimat şirketlerinden biri. (NYSE: ZTO ve SEHK: 2057) 31 Aralık 2023’te sona eren dördüncü çeyreğe ve mali yıla ait denetlenmemiş mali rakamları açıklayacak. Açıklamanın, 19 Mart 2024’te ABD piyasasının kapanmasının ardından yapılması planlanıyor.

Şirket, 19 Mart 2024’te ABD Doğu Saatiyle 20:30’da, yani 20 Mart 2024’te Pekin Saatiyle 08:30’da bir kazanç konferansı görüşmesi yapmayı planlıyor. Bu çağrı, yatırımcılara ve analistlere, yönetimin finansal sonuçları ayrıntılı olarak tartıştığını duyma fırsatı verecek.

ZTO, Çin’de e-ticaretin büyümesini etkili bir şekilde desteklediğine inandığı bir ağ ortağı modelini işletmektedir. Bu model, şirketin değerli hat sevkıyatını ve teslimat zincirinin ayrıştırma bölümlerini yönetmesine olanak tanırken, ağ ortakları da toplama ve son kilometre teslimat görevlerini üstleniyor.

Yaklaşan fayda çağrısının ve mali sonuçların, şirketin geçtiğimiz çeyrekteki ve tüm mali yıldaki performansına ve stratejik girişimlerine ışık tutması bekleniyor. İlgilenen taraflar, sağlanan çağrı bilgilerini ve şifreyi kullanarak 26 Mart 2024’e kadar konferans görüşmesinin tekrarına erişebilir.

Toplantıya ek olarak ZTO, yatırımcı bağlantıları web sitesinde canlı ve arşivlenmiş bir web yayını da sunarak, canlı etkinliğe katılamayan paydaşların süreçleri diledikleri zaman inceleyebilmelerine olanak tanıyacak.

Bu duyuru ZTO Express (Cayman) Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanılarak yapılmıştır. Yatırımcılar ve şirketin ilerleyişini takip edenler, rapor edilen dönemde ZTO’nun mali sağlığı ve operasyonel başarısı hakkında bilgi almayı sabırsızlıkla bekleyebilirler.

InvestingPro Analizi

ZTO Express (Cayman) Inc. Mali sonuçlarını açıklamaya hazırlanırken yatırımcılar şirketin sağlığını ölçmek için çeşitli göstergelere bakıyor. InvestingPro’nun gerçek zamanlı verilerine göre ZTO’nun piyasa değeri 13,26 milyar dolar ve F/K oranı 14,24, bu da makul kar katsayıları arayanlara hitap edebilecek bir değerlemeyi yansıtıyor. 2023’ün üçüncü çeyreği itibarıyla son on iki ay için düzeltilmiş F/K oranı 10,76 ile daha da düşük, bu da hisse senedinin kısa vadeli kazanç büyümesine göre potansiyel olarak düşük değerlenmiş olduğunu gösteriyor. Üstelik aynı dönemde PEG oranı 0,33 olan şirket, faiz gidişatına göre pazarlık sayılabilecek bir oranda büyüme sinyalleri veriyor.

InvestingPro Tips, ZTO’nun düşük kazanç çarpanıyla işlem gördüğünü, bunun da değerli yatırımcılar için cazip olabileceğini ve Hava Taşımacılığı ve Lojistik sektöründe lider bir oyuncu olduğunu vurguluyor. Şirket pandemi sonrası e-ticaret ortamında ilerlerken bu faktörler özellikle önemlidir. Ayrıca hisse senedi şu anda 52 haftanın en düşük seviyesi yakınında işlem görüyor ve bu da uzun vadeli yatırımcılar için cazip bir giriş noktası olabilir.

ZTO’nun yatırım potansiyelini daha derinlemesine incelemeyi düşünenler için InvestingPro+ aboneliği daha da fazla bilgi sunar. Yılbaşı indirimi ile aboneler artık %50’ye varan indirimden yararlanabilecek ve SFY24Kupon koduyla 2 yıllık abonelikte ek %10 indirim kazanın veya SFY241 Kupon kodu ile 1 yıllık abonelikte ekstra %10 indirimden yararlanabilirler. InvestingPro’ya erişim sayesinde yatırımcılar, yatırım kararlarını bilgilendirmeye yardımcı olabilecek çok sayıda ek ipucu (yalnızca ZTO için 14 tane daha) keşfedebilirler.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

arabanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu