Teknoloji

Amiral Gemisi Akıllı Telefon Pazarının Yeni Lideri mi?

Bugün aklınızı başınızdan alacak bir telefonumuz var. Bugünkü konuğumuz vivo X100 Pro ve bu telefon, amiral gemisi akıllı telefon pazarının yeni lideri olma iddiasında.

vivo’nun yeni amiral gemisi X100 Pro, akıllı telefon pazarına cesur bir giriş yapıyor ve rakiplerini kıskandıracak birçok özellikle birlikte geliyor. Maalesef ülkemizde satışa sunulmayacak olan bu telefon, üstün performansı ve inanılmaz kamera kalitesiyle birden fazla kullanıcı tarafından hatırlanacak bir telefon.

6,78 inçlik 120 Hz AMOLED panele sahip olan telefon, 3000 nit’e varan parlaklığı ve oldukça canlı renkleriyle son derece keyifli bir kullanım vaat ediyor. İçerdiği MediaTek Dimensity 9300 işlemci, hem oyunlarda hem de çoklu görevlerde gerçekten etkileyici bir performans sunuyor.

Ancak X100 Pro’nun gerçekten parladığı yer Zeiss tarafından desteklenen kamera sistemidir. 50 MP ana kamerası, periskop lensi ve ultra geniş açılı kamerasıyla her koşulda harika fotoğraflar çekebiliyor. 1 inçlik ana kamera sensörünün dinamik aralığı oldukça yeterli ve renkler oldukça canlı görünüyor. Telefonun yakınlaştırma performansı da takdire şayan.

Telefonda daha birçok detay var. Vivo X100 Pro ile daha fazla bilgiyi tam görselde anlattık. Profildeki linkten ulaşabilirsiniz.

haberbulanik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu