Haber

Feyyaz Uçar: Semih’i Beşiktaş’ta tutabileceğimizi düşünmüyorum

Süper Lig’in 23. haftasında Dolmabahçe’de Trabzonspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş’ın gündeminde son haftaların yıldızı 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy var.

Beşiktaş Futbol Şube Müdürü Feyyaz Uçar, maç sonrası yaptığı açıklamada maçtan memnun olduklarını belirterek genç Semih’i övdü.

İki golle gecenin yıldızı olan Semih Kılıçsoy’un oyununu değerlendiren Uçar, şunları söyledi: “En sevindirici olanı çıkıp sorumluluk alması ve yeteneğini göstermesiydi. Beşiktaş’ta forma giyeceğini söylemek istiyorum. uzun yıllar ama onu tutabileceğimizi düşünmüyorum. Türk futbolunun son yıllardaki en büyük yıldızı. Teklifler başladı aslında. Montella onu milli takıma da davet edecek. Avrupa Şampiyonası’nda oynarsa Bakalım ne olacak. Kazanamadığımız 3 maçta zaman zaman güzel oyunlarımız oldu ama son şutlarda sorun yaşadık. Semih’siz maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Hücumumuzda Semih’in imzası her zaman var. sonlar.”

Tüm takımlar için adalet istediklerini belirten Uçar, “Bugün Baniyya’nın Semih’e yaptığı hareket kafamızı karıştırdı. Her takımın doğru olduğunu düşündüğü bir duruşu vardır. Herkes için adalet istiyoruz.” dedi.

SEMİH: ÇOK MUTLUYUM

Maçın ardından gazetecilere konuşan Semih Kılıçsoy, “Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi çalıştık. Hafta boyunca yaptıklarımızı sahaya yeterince yansıttık. Ben de attığım gollerle kadroma katkıda bulundum. çok memnun.” dedi.

Siyah-beyazlı forvet, A Milli Futbol Takımı’nda oynamanın hayali olduğunu belirterek, “Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Milli Takım formasını giymek her zaman hayalimdir. Bunun için çok çalışıyorum. çabalıyorum. elimden geleni yapmak.” söz konusu.

(SPOR HİZMETİ)

havran-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu