Haber

Deprem çocukları voleybolla gülecek

İSTANBUL (İGFA) – Trendyol ve e-ticaret platformlarından Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda deprem bölgesindeki çocukları voleybolla buluşturmak için yola çıktı. Sporun çocukların sosyal ve fiziksel gelişimine, spor kültürünün yaygınlaşmasına ve geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkısına inanan Trendyol, hem milli voleybol takımlarının ana sponsoru hem de Türkiye’nin en büyük futbol tutkunlarından biri olan TVF Fabrika Voleybol Okulları’nın destekçisidir. 6-12 yaş arası çocukları voleybolla tanıştırmak ve lisanslı sporcu sayısını artırmak. 23 Nisan’da deprem bölgesindeki çocukları da unutmuyor.

Trendyol, geleceğin voleybolcularını yetiştirmeyi ve ülkemizde daha fazla çocuğu voleybolla buluşturmayı hedefleyen TVF Fabrika Voleybol Okulları projesi ile olumlu etki yaratacak adımlar atmak amacıyla iş birliğinin kapsamını genişletiyor. depremlerden sonra toplum üzerinde Proje kapsamında deprem bölgesinde bulunan TVF Fabrikası Voleybol Okulları öğrencilerine spor eğitimlerini devam ettirebilmeleri için maddi temel atılıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu ile birlikte belirlenen çadır kentlerde portatif voleybol sahaları kurularak depremzedelerin çocuk ve gençleri voleybolla buluşturması sağlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı TVF Fabrika Voleybol Okulları öğrencileriyle birlikte çektiği filmle kutlayan Trendyol, antrenmanlara ilk başladıklarında hissettiklerini, şans getirmek amacıyla neler yaptıklarını, voleybol oynarken hissettiklerini anlatıyor. gol attıklarını ve voleybola olan ilgilerini çocuklarla yapılan görüşmelerle anlattı.

dikmenajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu