Teknoloji

Apple’ın Galaxy Flip’e Benzer İki Katlanabilir iPhone Prototipi Geliştirdiği Ortaya Çıktı

Apple’ın katlanabilir cihazlar üzerinde çalıştığı bilinen bir iddia. Şirketin bu alandaki ilk cihazının iPad olması bekleniyordu. Katlanabilir iPad’lere ilişkin detaylar ortalarda ortaya çıksa da herkes merak ediyor katlanabilir iPhone’larHakkında pek fazla bilgi yoktu.

Ancak The Information’ın bugün paylaştığı bir iddia, katlanabilir iPhone’lar hakkında kapsamlı yeni bilgilere ulaşmamızı sağladı. Konuya yakın kişilerden edinilen bilgiye göre Apple En az iki katlanabilir ekranlı iPhone prototipiüzerinde çalışıyorum.

2026’dan önce gelmeyeceği iddia edilen katlanabilir iPhone’lar Galaxy Z Flip’e benzer bir tasarıma sahip olabilir

The Information’a göre Apple, henüz başlangıç ​​aşamasında olan iki katlanabilir iPhone geliştirdi. Bu telefonlar dikey olarak katlanabilir Cihazlardan gelen bilgilerin ortasında. Yani Samsung’un Galaxy Z Flip telefonlarına benziyorlar. Şirketin Asya’daki en az bir üreticiyle farklı ekran boyutlarına sahip katlanabilir cihazlar hakkında görüştüğünü de belirtelim.

İddia aynı zamanda katlanabilir iPhone’un yakın zamanda gelmeyeceğini de vurguluyor. Rapora göre bu cihazlar Apple’ın 2024 ve 2025 üretim planlarında yer almıyor. Yani planlarda bir değişiklik olmadığı sürece. en erken 2026’daÇıktıklarını göreceğiz.

Apple, katlanabilir iPhone’ların dış tarafında da ekrana sahip olmasını istiyor. Ancak kaynaklar, ekran nedeniyle mühendislerin tasarımda zorluk yaşadıklarını söylüyor. kolayca kırılır öneriyor. Ayrıca cihazlar güncel iPhone modelleri kadar iyi durumda. inceYapılmasının düşünüldüğüne dair tezler de var ancak pil ve ekran bileşenleri bunu zorlaştırıyor.

Apple’ın istediğini alamaması durumunda katlanabilir iPhone’un iptal edilme ihtimali var

Tüm bu sızıntılara baktığımızda katlanabilir iPhone’lar hakkında henüz kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını görüyoruz. Bilgilerin belirttiği gibi Apple, beklediklerini elde edemezse katlanabilir iPhone’ları tamamen durduracak. iptal edebilir . Ne olacağını görmek için en az iki yılımız var.

Katlanabilir iPad üzerinde çalışmalar devam ediyor

Apple’ın ilk katlanabilir cihazının büyük ihtimalle iPad olacağını söylemiştik. The Information’ın haberine göre şirket, uzun süredir beklenen bu cihaz üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Katlanabilir olduğu iddia edilen iPad, 8 inç iPad Mini’ye benzer Etrafında bir ekranla gelebilir. Cihazda ekranın ortasındaki kırışıklığı azaltacak bir teknoloji görmemiz muhtemel.

İlk katlanabilir Apple cihazını ne zaman göreceğimiz belli değil. Birkaç gün önce The Elec tarafından hazırlanan bir rapor, şirketin 2026 veya 2027 yılında 7 veya 8 inçlik katlanabilir bir cihaz piyasaya süreceğini öne sürüyordu. Bugün açıklanan bilgiler, bu cihazın bir iPad olma ihtimalini güçlendiriyor.

haber-bucak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu