Haber

TikTok Videosu Çekmeye Çalışırken Alevler İçinde Kaldı

RİZE’de çalıştığı oto tamircisinde sosyal medya uygulaması TikTok’ta paylaşmak üzere fotoğraf çekmek isteyen Osman Nuri Özer (34), pantolonuna kolonya döküp çakmağı yakarak alev almasına neden oldu. Özer’i çevreleyen alevler, meslektaşlarının paspasla müdahalesiyle söndürülürken, o anlar kameraya yansıdı. Özer, “Komedi videosu çekmeye çalışırken bir anda olay kontrolümüzden çıktı. Bir daha kesinlikle böyle bir şeye kalkışmayacağım.”

Sosyal medya hesaplarında yayınladığı mizahi görüntüleriyle kentte tanınan Osman Nuri Özer, çalıştığı oto tamirhanesinde yeni içerik üretmek için alevli görüntü çektirmek istedi. Özer, pantolonuna kolonya döküp çakmağı yakınca alevler içinde kaldı. Elbiseleri ve sırtı alevler içinde kalan Özer’in yardımına meslektaşları koştu. İşyeri çalışanları yerden aldıkları araba paspasıyla müdahale ederek alevleri söndürdü. Özer’in vücudunda hafif yanıklar oluşurken, o anlar cep telefonu ve işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

‘Birdenbire her şey kontrolümüz dışına çıktı’

Yaşadıklarını anlatan Osman Nuri Özer, “Sosyal medyada komedi içerikleri üretiyorum. Komedi imajı çekmek istiyorduk. Normalde ateş yakıp komedi imajı yapardık. Olaylar bir anda kontrolümüzden çıktı. hiçbir tedbir ve önlem almamıştım. Bir anda ciddi anlamda yanmaya başladım. Yanıyormuş gibi hissettim.” “Acı hissettiğimde anladım. Daha sonra arkadaşları müdahale edip beni söndürdüler. Bir daha kesinlikle böyle bir şeye kalkışmayacağım, kimse böyle bir şeye kalkışmasın. Kolonyanın bu kadar alevlendireceğini iddia etmedim.” dedi.

‘MİZAH FARKLI BOYUTLARA GEÇTİ’

İşletme sahibi Coşkun Kar, “Tamamen çok farklı boyutlara ulaşan mizahi bir görüntüydü. İlk başta çok korktuk ve endişelendik. Ama sonra çok güldük. Bir anda alev aldı. Böyle bir şey beklenir. Sonra yoğurt süreriz.”

Arkadaşının üzerindeki alevlere paspasla müdahale eden Ramazan Akarsu, “O an tamamen yanacakmış gibi hissettim o yüzden korktum. Bir an ne yapacağımızı şaşırarak tereddüt ettik. paspası yere düşürdüm ve onunla söndürmeye çalıştım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu