Haber

Sinem Kobal Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor: Yepyeni Düşlerdeyim

Ünlü oyuncu Sinem Kobal uzun süredir ekranlarda yok. Kenan İmirzalıoğlu ile 6 yıldır evli olan ve iki çocuk annesi olan Kobal, bir magazin röportajında ​​ekranlara dönebileceğinin sinyalini verdi. Gelecek için yeni hayalleri olduğunu söyleyen Sinem Kobal, kısa sürede magazin gündemine bomba gibi bir giriş yaptı!

Detaylar burada…

Ünlü oyuncu Sinem Kobal’ı uzun süredir ekranlarda ve objektif karşısında göremiyorduk.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal, gelinliği ve şık güzelliği ile uzun süre magazin gündeminden düşmedi. Magazin gündeminin en beğenilen gelinleri arasında tam ortasında yerini aldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti 2020 yılında ilk çocuklarını dünyaya getirdi. Lalin adını verdikleri kızları herkes tarafından çok merak edildi.

2022 yılında ikinci kızı Leyla’ya hamile olan Sinem Kobal, fiziğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Kobal, ikinci hamileliğinin ardından magazin gündemine girmeye başladı.

Mutlu evlilikleriyle her zaman adından söz ettirmeyi başaran çift, geçtiğimiz günlerde yeni bir müjde verdi.

İmirzalıoğlu geçtiğimiz günlerde “Ailece ekrana yaklaşıyoruz” diyerek Sinem Kobal’ın ekranlara döneceğini duyurmuştu. Sinem Kobal’ın hayranları güzel oyuncunun projesini merakla bekliyordu.

“Gelecek için yepyeni hayaller içindeyim.”

Sinem Kobal uzun bir aradan sonra ilk kez objektif karşısına geçti. Bir dergiye röportaj veren Kobal, gelecek planlarından da bahsetti.

“Gelecek için yeni hayaller içindeyim” tabirini kullanan Sinem Kobal’ın yeni projesini heyecanla bekliyoruz!

akcakalehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu