Teknoloji

Horizon Forbidden West’in PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Guerrilla Games ve Nixxes Software tarafından yapılan duyuruyla Ufuk Yasak BatıPC çıkış tarihi ve desteklenen özellikler belli oldu.


İlginizi Çekebilir:  Until Dawn PC ve PlayStation 5’e de Gelebilir


Horizon Forbidden West Complete Edition Ekim 2023’te duyurulmuştu. Yakında PlayStation 5 için çıkacak bu sürümün içeriğinde ana oyunun yanı sıra Burning Shores, dijital müzik albümü ve sanat kitabı Horizon Zero Dawn Volume 1 yer alıyor. : Sunhawk dijital çizgi romanı, fotoğraf modu için özel poz ve yüz boyama, hikayeye kaydedeceğiniz sahne. Carja Behemoth Elite kıyafeti ve kısa yay, Nora Storm Elite kıyafeti ve askısı, Alpha Clawstep Machine Clash taşı ve kilidi açılan öğeyle birlikte açılacak kaynak paketini içerir.

Horizon Forbidden West’in PC Çıkış Tarihi Nihayet Netleşti!

Şu anda Epic Games ve Steam mağazalarında yayınlanmasını beklediğimiz Horizon Forbidden West Complete Edition çıkış tarihi için beklenen duyuru da yapıldı. Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Guerrilla Games ve Nixxes Software, PC oyuncularının Bayan Aloy ile Yasak Batı macerasına atılacağını duyurdu. 21 Mart 2024Perşembe gününe kadar beklemeleri gerektiğini söylüyor.

PlayStation Blog’da yer alan detaylara göre, çıkış tarihi duyurusunun yanı sıra NVIDIA DLSS 3, DLAA ve Frame Generation, AMD FSR ve Intel XeSS teknolojileri de desteklenecek. Ayrıca DualSense, fare ve klavye ile 21:9, 32:9 ve 48:9 boyutlu monitörler, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilerle oynamak mümkün olacak, ayrıca tuşları değiştirip özelleştirebileceksiniz.

Fiyatı Epic Games mağazasında 1.499 TL, Steam mağazasında ise 59,99 USD (1815,29 TL) olan oyunu ön sipariş verirseniz Blackdalga Painted Outfit ve Blackdalga Sniper Bow hediye edilecek. PSN hesabınızı Steam hesabınıza bağlarsanız ayrıca Nora Heritage Outfit ve Nora Heritage Spear’ın kilidini açacaksınız.

yazihan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu