Teknoloji

Enis Kirazoğlu, Kaç Türk Oyuncunun Anomaly Agent’ı Satın Aldığını Açıkladı

Türkiye’de oyun dünyasının tanınmış ismi Enis Kirazoğlu’nun şirketi Phew Phew Games, merakla beklenen oyununu geçtiğimiz hafta piyasaya sürdü. Anormallik Aracısı Oyununu resmen yayınladı. Oyun PC, Xbox Series X/S, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlandı.

Bir hafta sonra Anomali Ajanı ne kadar satış Ne yaptığı merak konusu oldu. Kirazoğlu son konuşmasında bu konuda bilgi verdi.

23 bin Türk kullanıcı Anomaly Agent’ı satın aldı

Enis Kirazoğlu, oyunun ilk haftasına ilişkin YouTube kanalında bir değerlendirme videosu paylaştı. Videoda oyunla ilgili bilgilerden, yurt dışından gelen geri bildirimlerden ve oyunculardan gelen desteklerden bahsedildi.

Ünlü YouTuber, yurt dışından genel olarak iyi geri dönüşler aldıklarını belirterek, Türk oyunculardan da büyük destek aldıklarını sözlerine ekledi. Açıklamaya göre 1 haftada 23 bin Türk oyuncu Anomaly Agent’ı satın aldı . Kirazoğlu, bu rakamın beklentilerinin çok üzerinde olduğunu da sözlerine ekledi. Yurt dışı satışlarına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşmazken, Türkiye e dışında “küçük” satışlar yapıldıbelirtti.

Steam’de Anormallik Ajanı 4,99$ (151,43 TL), Xbox’ta indirimli 126,43 TL (normalde 148,75 TL)satış.

Anomali Ajanı incelememiz için:

Anomali Aracısı hakkında tüm ayrıntılar için:

haberortahisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu