Haber

Bosna Hersek’te erkek şiddeti: Canlı yayına girdi ve üç kişiyi öldürdü

Bosna Hersek’te 35 yaşındaki fitness eğitmeni Nermin Sulejmanoviç, eski eşiyle birlikte üç kişiyi öldürüp ardından intihar ettiği anları Instagram’da canlı yayına verdi.

The New York Post’un haberine göre, 11 Ağustos Cuma günü ülkenin kuzeydoğusundaki Gradacac kasabasında meydana gelen olayla ilgili sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Nermin Sulejmanoviç, yaşadığı anları paylaştı. eski karısı NH’yi öldürdü. Süleymanoviç’in açtığı canlı yayında arka planda ağlayan bir çocuk sesi de duyulurken, yetkililer canlı yayında bu görüntünün 12 bin kişi tarafından izlendiğini duyurdu.

‘SÖZLER OLDUĞU ŞEYLERLE SINIRLIDIR’

Videoda çocuğun babası olduğunu, eski eşinin oğlunu kendisinden ‘sakladığını’, eski eşinin şiddet gördüğü için polise şikayette bulunduğunu iddia eden Süleymanoviç, ardından iki görüntü daha paylaştı. polis izledi. Bu arada Süleymanoviç, dinleyicilerine iki kişiyi daha öldürdüğünü söyledi. Öldürülen diğer iki kişinin baba ve oğul olduğu belirtilirken, Türk basını bu iki kişinin Türkiye’den olduğunu yazdı.

Süleymanoviç, biri polis memuru olmak üzere üç kişiyi daha yaraladı. Polisten yapılan açıklamaya göre, Tuzla ilçesinde polis tarafından tespit edilen ve yakalanmak üzere olan Süleymanoviç intihar etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı Nermin Niksic, “Bugün Gradacac’ta yaşananlar karşısında sözlerim yetersiz kalıyor. Katil sonunda intihar etti ama öldürdüklerinin canı yanacak.” Geri dönme.”

Uyuşturucu çetesine üye olduğu söylenen Nermin Süleymanoviç ise yerel basında yer alan haberlere göre 2013 yılında esrar ve eroin satmaktan tutuklandı. Süleymanoviç’in ayrıca uyuşturucu kaçakçılığı ve polis saldırısı suçlarından da sabıka kaydı bulunuyor. (DIŞ HABERLER)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu