Haber

Başkan Bilgin, Şehit Aileleri ve Gaziler ziyaretinin ardından ilk ziyaretini Ankara’ya gerçekleştirdi

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Hilmi Alım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara ATO’da düzenlediği aday tanıtım programının ardından Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’ne yönelik ilk ziyaretini geldiği memleketi Sivas’a gerçekleştirdi.

Ziyarette Başkan Bilgin; “Şehitlerimize emanet edilen bu topraklarda milli ve manevi değerlerimiz ışığında çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz.” söz konusu.

Seçim çalışmalarına hızla başlayan Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, ilk ziyaretini Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’ne yaptı.

 

“POZİSYONLARIN GEÇİCİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Ziyarette şehit yakınlarıyla sohbet eden Alım, “Bizim bir kaygımız, bir çabamız var. Milletimize, ülkemize ve memleketimiz Sivas’a hizmet etmek. 5 yıldır şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sonuçta Allah razı olsun diyenlerin sayısı fazlaysa kendimizi başarılı sayıyoruz. İnşallah yeni dönemimizde sizlerin tecrübelerinden faydalanarak, şehrimizin tüm dinamiklerini sürece dahil ederek güveni korumaya gayret edeceğiz. İş ve hizmet üretiyoruz. Biz bizim değil, işlerimizin ve hizmetlerimizin konuşulmasını istiyoruz. Kalplere dokunmaya özen gösteriyoruz. Bazen milyonluk projeler yapıyoruz, bazen de zor durumdaki bir hemşehrimizin derdini çözüyoruz. Bazen bir çocuğun kafasını okşayarak hizmet veriyoruz. Biz bunlara gerçekten önem veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize bazı tavsiyeleri var. “Yol yapmak, köprü yapmak, hizmet vermek çok kıymetli ama bu hizmetleri yaparken gönüllere girecek, gönülleri kazanacaksınız.” söz konusu.

Biz de bunun için mücadele ediyoruz.” Alım, “Hem hizmet ediyoruz, hem eser üretiyoruz, hem de gönülleri kazanmak için çalışıyoruz. Şehir insanın kendisidir. Şehrin insanla aynı olduğunu söylüyorlar. Birlik ve huzur içinde bir şehir inşa etmek için çabalıyoruz. Eksiklerimiz var mı? Evet var ama bizim görevimiz o eksikleri doğru şekilde tamamlamak. İnşallah yeni dönemimizde de elimizden gelenin en iyisini yapıp, başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve büyüklerimiz olmak üzere bu şehre ülkemizin tüm dinamikleriyle hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Yetkililerin gelip gittiğini biliyoruz. Değerli olan şehrimize hizmet ederken bereket almaktır. Bu süreçte hayır dualarınızı alıp gönüllerinizde yer bulabildiysek ne mutlu bize. Yeni dönemde de bizlere dua etmeye devam edeceğinizi umuyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.” söz konusu.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Lideri Fatih Deveci ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı, Önder Bilgin’e katkılarından ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Kızılay ofisini ziyaret eden Lider Alım, Türk Kızılayı’nın başlattığı “Birbirimize Gönülden Bağlıyız” sloganını anlattı. Kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Kızılay’a kan bağışında bulunan Lider Alım, kan bağışının önemine vurgu yaparak, “Bütün Sivaslı hemşehrilerimizi bağış yapmaya davet ediyorum. Kan bağışlamak hem sağlığımıza faydalıdır, hem de ihtiyaç halinde hastalarımıza şifadır. Bağış yapmak” dedi. Kan bizim insani görevimizdir. Düzenli kan bağışçısı olarak hemşerilerimizi kan bağışında bulunmaya teşvik ediyorum.” “Sizi her ay kan bağışına davet ediyorum.” Sanki konuşuyordu.

Başkan Alım daha sonra Dünya Hafızlıklar Haftası münasebetiyle Sivas Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Hafızlarla Buluşma programına katıldı.

Misafirlerle yakından ilgilenen Önder Alım, genç hafızlarla sohbet ederek, “Peygamber Efendimiz, en hayırlınızın Kur’an öğrenen ve öğretenleriniz olduğunu söylüyor. Bizim hafızlarımız Allah’ın hamdini kazananlardır. Allah sayınızı artırsın.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu