Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım oy kullandı.

Mehmet CANBULAT/ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde Tuzla’daki Emlak Konut Cemil Meriç İlk ve Ortaokulunda oy kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Tuzla’daki Emlak Konut Cemil Meriç İlk ve Ortaokuluna geldi. Yıldırım, saat 11.30 sıralarında geldiği okulda 1055 numaralı sandıkta kimlik belgelerini görevlilere ibraz ederek oyunu kullandı. Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım da oyunu birebir sandıkta oynadı. Yıldırım, oy kullandığı okulun bahçesinde açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE SEÇİM YAPMADA DENEYİMLİ OLDU” Yıldırım, “Oyumuzu kullandık. Bugün Anneler Günü’nde annelerimizin ellerinden öpüyoruz. Annelerinin kıymetini yaşayanlar bilsin. Bayram, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri var. Gördüğüm kadarıyla oldukça yoğun bir ilgi var. Oy kullanmak için yarım saat bekledik. Herkes gibi bekledik. Semiha Hanım ile birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Tabii ki , sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olacaktır.Ülkenin istikrara, güvene ve barışa ihtiyacı olduğuna eminiz.Türkiye’nin asrında yeni bir anlayış ve yeni bir atılımla bunu sağlamanın mümkün olacağını söylüyor. ülkemize milletimize gençlerimize çocuklarımıza daha nice hizmetler.Gördüğünüz gibi Türkiye seçim yapma konusunda çok tecrübe kazandı.Çok güzel herkes birbiriyle sohbet ediyor oyunu kullanırken tabii ki. , niyetlerimiz farklı olabilir ama bizi birbirimize bağlayan değerlerimiz vatanımız milletimiz bayrağımız inancımız inşallah her şey ülkemiz için çok daha güzel olur.

cobanlarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu