Haber

3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İba, mesajında ​​engelli bireylerin sosyal hayata daha fazla katılmaları, huzur ve esenliklerinin artması için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Hayatın her alanında yer alarak toplumun ayrılmaz bir parçası olduklarını gösteren engelli vatandaşların sporda, sanatta, siyasette, eğitimde ve iş hayatında elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarına değinen İba, engellilerin her zaman yanında oldu ve olmaya devam edecek.

Sevgi, dayanışma ve empati ile manisiz bir hayatın Türk milletinin birliği ile inşa edileceğini belirten İba, mesajında ​​şunları söyledi:

“Engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu asla unutmamalıyız. Engelli olmak asla bir kusur değildir. Unutulmamalıdır ki her insan bir gün engelli olma potansiyeline sahiptir. Asıl sıkıntı onları engelli gören kalplerdedir. Bu bilinci tüm topluma yaymak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Engelli bireylere hayatın her alanında daha fazla hassasiyet ve özen gösterilmelidir. Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan hareket eder, kendimizi onların yerine koyar ve onlarla empati kurarsak aslında ne kadar zor bir hayat sürdüklerini anlayabiliriz.”

“Adil ve demokratik bir Türkiye için daha çok çalışacağız.”

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Pekcanlı mesajında, Cumhuriyet Halk Partisi olarak kurulduğu günden bu yana kurucuları ve önderleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet yetimlerindir” sözü doğrultusunda hareket ettiğini vurguladı.

Haksızlıklara uğrayanların, yoksulların, işsizlerin, engellilerin her zaman yanında olduklarını belirten Pekcanlı, eşit, adil ve demokratik bir Türkiye için çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışacaklarını belirtti.

Engellilerin bazı sorunları olduğunu ve bu sorunların başında sağlık, eğitim, erişilebilirlik ve istihdamın geldiğini belirten Pekcanlı, “Adil ve demokratik bir Türkiye için daha çok çalışacağız. Başta engelliler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sorunlarını analiz ediyoruz. , birinci önceliğimizdir. Yalnız değilsiniz, bizi yalnız bırakmayın, birlikte başaralım.” ifadelerini kullandı.

“Engelli kardeşlerimi dua ve sevgiyle selamlıyorum”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Tercan, mesajında ​​engelli vatandaşların sosyal hayatta yer almasının sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan önemine vurgu yaptı.

Engellilerin hayatını kolaylaştıracak ortamın mutlaka sağlanması gerektiğini ifade eden Tercan, mesajında ​​şunları kaydetti:

“Milli Hareket Partisi olarak samimi niyet ve fikirlerimizden asla taviz vermeyerek, her koşulda engelli kardeşlerimizin sözcüsü olmaya ve sorunlarının kökünden bitmesi için her türlü zemini vermeye devam edeceğiz. insanlığımıza, maneviyatımıza, millet ve vatan sevgimize, hakka ve hakka olan bağlılığımıza bir zarar gelmez.Diğer tüm sıkıntı ve güçlükleri Allah’ın izniyle etkisiz hale getireceğimize yürekten inanıyorum.

Ülkemizin dört bir yanındaki engelli kardeşlerimizin dertlerinin, düşüncelerinin son bulmasını, hayata güler yüzle bakmalarını, umutlarının yeşermesini tüm kalbimle diliyorum. Engelli kardeşlerimi dua ve sevgiyle selamlıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu